28 Eylül 2009 Pazartesi

superhero arrested?



içimde bi süper kahraman olduğuna inanıyorum ben. hatta bütün blog yazarlarının içlerinde birer süper kahraman olduğuna inanmakla kalmayıp bazen bu adamların gizli kimliklerle yazan ünlü kişiler olduğunu düşünüp heyecanlanıyorum. tabi bir stephen hawking'in blog yazıp, ne bileyim "erkekler mi daha zeki, kadınlar mı ahah" diye başlık atmasını filan beklemiyorum ya da içimdeki peter parker'ın charlie brown talihsizliğinde bir moron olmadığını da biliyorum. da işte böyle inceden sıradışı takılan ve reina yerine - misal - mojo'da felan takılan adamların yazıp yazıp bloglardan karı düşürdüğü hissine kapılmıyor değilim yer yer. hatta demin düşündüm de, beni izleyen adamlardan biri meşhurmuş da böyle beni keşfediyormuş, "allam ne kadar vakit kaybetmişiz, genç yeteneklere şans verelim" diye haykırarak reklam ajanslarına felan koşuyormuş. nası heyecanlandım anlatamam. hii düşünsene, çillerimle meşhur olan bi reklam kızı olurmuşum ben veya çok güzel yazıyorum diye kafadan pulitzer'e aday felan. olanlar nası oluyo beaaabi. tamam o kadar değilse de 5N1K'ya filan konuk olurum, nedir ki. bak mesela asethuan'dan şüpheliyim, bence o aslında hafiften sakallı, boynunda fuları, elinde piposuyla gezen vincent price'ın çağdaş bi yorumu diye nitelendirebileceğimiz bi arkadaş. tutku moruğu diye bi abimiz var bi de, bi milyon tane sitesi olup kaç tanesinden hangilerine link var belli olmayan, zaman zaman da iddialı yorumlarıyla göz dolduran bi abi. onun da söylemleri bi atilla atalay havasında gibi veya karl marx sakalı ve bira göbeğiyle nevizade'de atıp tutan çizer abilerden olabilir. fakat ben en çok TC kimlikli şahıstan çekiniyorum. tecavüzcü coşkun mudur, devlet baba mıdır, bir bbg hissi veriyor bana. gavurlar "big brother is watching you" diyor ya, o şekil. zaten TC private photo diyip görünmezlik spreyi sıkmış, blogu desen var mı bilmiyoruz. yetkililerden açıklama bekliyorum ben. hayır korkuyorum genç yaşta başıma bi iş gelicek, meşhur olucam derken kötü yola düşer miyim, nuri alço blog yazarı olabilir mi, bi pastaya kaç çilek sığar gibi sorularla kafam allak bullak. napıciiz izzet, yer gök etiyopyalı ruh halindeyim. bu sorularım cevaplanana kadar huzur yok bana. yok.

13 yorum:

PoLLy dedi ki...

ben keşfettim seni, al başına belayı!

asethuan dedi ki...

şu sıra biraz sakallıyım. fuları ise boynuma değil sırtıma koyuyom. hasta oldum. grip oldum. yatak döşek yatıyom. bir çorba karanım, su verenim yok...

TC dedi ki...

tecavüzcü coşkun demek... haha... hiç aklıma gelmemişti... yetkililere gerek yok, açıklamayı ben yapayım... TC sadece initials... blogum da var... gel bi bak..
çok güldürdün beni
big brother is watching!!!

bonham dedi ki...

@polly: ay kimsin acep, polly jean harvey mi yoksa?

@asethuan: gelirim ben çorba da yaparım ancak yiyebilir misin bilemem.

@TC: oh neyse ya izleyen big brother olsun. bi an korkmuştum.

asethuan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
asethuan dedi ki...

çorbayı yiyemeyebilirim evet. içilir ki zaten o:P

bonham dedi ki...

ingilizler yiyo valla. "i ate soup" örneğine pek çok yerde rastlamak mümkün :o

asethuan dedi ki...

ingiliz hasta oldum o vakit ben:( yetişiniz. bişi yapınız. gidiyo çocuk...napıciiz izzet yer gök mikrop dolu:P:P

bonham dedi ki...

yatsın uyusun çocuk bence. kız da gitsin uyusun zaten, çevirisi 2 sayfa olmuş baksana.

asethuan dedi ki...

ne çevirisi ya? sen tercüman mısın?

bonham dedi ki...

yok değilim de rica üzerine bi arkadaşın çevirisini yaptım ondan bahsediyorum.

mgntwmn dedi ki...

onu bunu bilmem de 5n1k ya katılırsan cüneyt abi senin gibi bir tazeyi kaçırmaz:)

Kendisi dedi ki...

"Tutku Moruğu" ben. Hakkımdaki analize yeni tesadüf ettim.
Ama yorum yazanlara şimdi bir zaman yolcusu selamı vereyim isterim. Ayrıca Blogger mezarlığa döndüğü için yeni adresim facebook.com/tutkumorugu - Twitter.com/bireysel linklerini de atayım.
Ölenlere bye kalanlara hi diyip huzurlarınızdan ayrılıyorum!